Het uniform!

Zoals de meeste jeugdbewegingen hebben ook wij een uniform. Een uniform toont aan iedereen dat we een groep zijn, maakt ons gemakkelijk herkenbaar en - het belangrijkste van allemaal - zorgt ervoor dat onze mama's niet boos hoeven te zijn als onze kleren eens wat vuil zijn na een bosspel of een knutselactiviteit… (want daar dienen speelkleren toch voor hé…)

Hieronder een kort woordje uitleg over ons KSA Oostkapjes-uniform

Sjaaltje
€ 2,50
T-shirt
€ 8
Sweater
kindermaatjes : € 20
vanaf xs : € 25
Petje
€ 5

Het verplichte sjaaltje

De Sloebers, Stoeiers en Rakkers dragen verplicht een rood sjaaltje (€ 2,50) op elke activiteit. De jimsim draagt verplicht een lichtblauw sjaaltje.

Je kunt ook een KSA-oostkapjes schildje verkrijgen (€ 1). Deze kan dan op het sjaaltje genaaid worden samen met de kampaandenkens.

Door het dragen van het sjaaltje zijn we als groep herkenbaar! Het sjaaltje wordt ook vaak gebruikt tijdens activiteiten.

Sweaters en T-shirts

De KSA Oostkapjes T-shirts zijn in het blauw bedrukt met ons logo. Daarnaast hebben we onze KSA Oostkapjes sweaters. Deze bestaan uit de frisse lichtgrijze kleur, ook bedrukt met ons logo.
Het t-shirt en de sweater zijn volledig vrijblijvend, maar wel de ideale speelkleren!

Sinds dit jaar kunnen de T-shirts en sweaters bedrukt worden met je naam voor €5 extra. Indien gewenst kan je hierom vragen op de activiteiten.

Het petje

Het petje is ideaal voor het zomerkamp of zonnige activiteiten. De petjes hebben de rode kleur en zijn bedrukt met ons oude VKSJ Oostkamp logo.

Overige

Daarnaast kun je nog meer KSA gadgets verkrijgen via de KSA-winkel. Bekijk hier het assortiment

Het leiding-uniform

De leiding kun je herkennen aan hun donkerblauw hemd en het rode sjaaltje met een blauwe rand.
Klik hier om naar de vorige pagina te gaan