Beste ouder,

Op deze pagina vinden jullie de papieren terug voor het terugvorderen via jullie ziekenfonds van een deeltje van het lidgeld of een deeltje van de kampprijs. Wij vulden alvast ons deel in. Jullie hoeven dit document enkel nog te printen, verder in te vullen en in te dienen bij uw ziekenfonds. Indien uw ziekenfonds niet in het onderstaande lijstje te vinden is, kunt u ons steeds mailen!

Alle documenten zijn ingevuld voor het werkjaar 2016-2017 . Wens je nog documenten te ontvangen van het vorige werkjaar kun ons steeds mailen!

ATTEST INZAKE UITGAVEN VOOR DE OPVANG VAN KINDEREN
Belastingsaangifte

Er is geen document beschikbaar voor het terugvorderen van het lidgeld via de belastingen. Klik hier voor het attest voor terugvordering KAMP via de belastingen.
Gelieve bij het volgnummer het jaartal + voornaam dochter in te vullen.
Naam schuldenaar = naam van persoon die de betaling heeft uitgevoerd.
Dit attest is enkel geldig voor kinderen van minder dan 12 jaar. Voor de jimsim is er dus geen document voorzien.
Klik hier voor het attest voor terugvordering LIDGELD van CM. Klik hier voor het attest voor terugvordering KAMP van CM.

Klik hier voor het attest voor terugvordering TENTENKAMP van CM.
Klik hier voor het attest voor terugvordering LIDGELD van OZ. Klik hier voor het attest voor terugvordering KAMP van OZ.

Klik hier voor het attest voor terugvordering TENTENKAMP van OZ.
Klik hier voor het attest voor terugvordering LIDGELD van Partena. Klik hier voor het attest voor terugvordering KAMP van Partena.

Klik hier voor het attest voor terugvordering TENTENKAMP van Partena.
Bond Moyson geeft geen tegemoetkoming bij lidgeld van jeugdverenigingen. Klik hier voor het attest voor terugvordering KAMP van Bond Moyson.

Klik hier voor het attest voor terugvordering TENTENKAMP van Bond Moyson.
Klik hier voor het attest voor terugvordering LIDGELD van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds. Klik hier voor het attest voor terugvordering KAMP van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Klik hier voor het attest voor terugvordering TENTENKAMP van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds
De Liberale Mutualiteit geeft geen tegemoetkoming bij lidgeld van jeugdverenigingen. Klik hier voor het attest voor terugvordering KAMP van de Libearle Mutualiteit.

Klik hier voor het attest voor terugvordering TENTENKAMP van de Libearle Mutualiteit.
Klik hier om naar de vorige pagina te gaan